2010. augusztus 27., péntek

Natalie Horler(Cascada) életrajza

Natalie Horler életrajza
 
         Én Natalie Horler, 1981 szeptember 23.-án születtem Bonnban, Németországban, és angol vagyok. A szüleim Angliából Németországba költöztek, 2 nővéremmel nőttem fel itt Angliában, ennek ellenére nagyon élvezetes angol gyermekkorom volt. Édesanyám Christie nyelvtanár és édesapám Dave Jazz zenész a WDR Big Band-nél Kölnben. Természetesen örököltem az ő zenei szenvedélyét.
         Fiatalon gyakran készítettem felvételeket édesapám otthoni stúdiójában, Jazz és Disney dalokból. Mielőtt rátaláltam a zenére nem gondoltam volna sohasem, hogy ilyen sikeres leszek. Már az általános iskolában tudtam, énekesnőnek kell lennem.
         Az éneklés mellet mindig különböző táncstílusokat tanultam, Stepdancet, Jazzdancet, Hip Hop-ot és Strettdancet és gyakran felléptem tinédzserként színházidarabokon a színpadon. Ezeken az előadásokon sokszor apu volt a zenei igazgató, töbnyire segített is az énekescastingokra felkészülni.
A Dancemusic mellet a Soulmusicot is szeretem és apával együtt a Jazzt. Egyik példaképem Alicia Keys.
         18 évesen találtam azután egy stúdióiállást és itt énekeltem számokat különböző DJ-knek. Így ismertem meg Manuel Reutert is (DJ Manian) és Yannt (Yanou)?
         Pár számot együtt készítettünk és később már igazán sikeressé válltam.
Most Cascada-ként turnézom két nagyon tehetséges táncosommal Essa-val
és Falk-kal Ausztriában, Írországban és természetesen Németországban és ez hihetetlen nagy örömöt okoz nekem.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése